„KlaPa“ - Merry Fisher 7.95 Serie 2

Vlasnici broda „KlaPa“ , tvrtka ROTO Kruna d.o.o. s posebnom pažnjom vodi brigu o brodu kao i opremi koju brod posjeduje sa željom da svatko tko iznajmi ovaj brod doživi najljepše trenutke odmora na prekrasnom Jadranu uživajući u ljepoti mora i sunca koje pružaju mjesta i uvale gdje je jedini mogući pristup na ovakav način – brodom.

Unutrašnjost broda

Udoban, svestran i pametno dizajniran Merry Fisher 7.95 Serie 2 – “KlaPa”, brod je namijenjen za uživanje na moru s obitelji ili prijateljima.

Uz veliki dupli ležaj za dvije osobe u pramčanoj kabini, u salonu se pruža mogućnost pretvoriti boravišni prostor u ležaj za još dvije osobe. Idealni komfor brod Merry Fisher 7.95 „KlaPa“ pruža posadi od 2 do 4 osobe.

Unutrašnost broda „KlaPa“ Merry Fisher 7.95 opremljena je malom kupaonicom s wc-om, umivaonikom te reguliranim (elektronskim) ispustom „crnog tanka“.
U prozračnom salonu broda nalazi se mini kuhinja s plinskim štednjakom, frižider s ledenicom od 40 litara, sudoper i kuhinjski spremnik koji sadrži svo potrebno kuhinjsko posuđe.

Salon je opremljen podesivim stolom i sjedećim garniturama kako bi u zaklonjenom dijelu uživali u obroku na brodu i pogledu od 360° na more.

Dodatnu ljepotu i užitak pruža boravak na krmenom dijelu broda koji je opremljen stolom i sjedećim garniturama za uživanje na suncu.

Za ljubitelje sunčanja i vjetra u kosi, „KlaPa“ ima na pramčanom dijelu prostrano sunčalište sa udobnim jastucima.
Kapetanu broda i posade svidjet će se bogata oprema kapetanskog mjesta jer „KlaPa“ je opremljena navigacijom, radio stanicom za servisne informacije ili u slučaju nužde hitnih poziva.

Radio s integriranim prijemnikom za USB stick i bluetooth nude vam mogućnost služanja glazbe prema vašem izboru, a kvalitetni unutarnji i vanjski zvučnici daju sound koji vas ne ostavlja ravnodušnim.
Dok plovite ili ste usidreni u nekoj prekrasnoj uvalici ne morate brinuti o potrošnji energije jer „KlaPa“ Merry Fisher 7.95 Serie 2 kako dodatnu opremu ima ugrađen i solarni panel za kontinuirano napajanje baterija u sunčanim danima, a kada pristanete u marinu u opremi broda je kabel za priključak na električnu energiju 220 V.

Na raznim dijelovima broda instalirane su USB utičnice kao i utičnice za priključak klasičnih uređaja na mrežu 220 V. Kao dodatna oprema na brodu „KlaPa“ Merry Fisher 7.95 Serie 2 ugrađen je i Wi-Fi uređaj kako bi mogli nesmetano fotografirati i objavljivati slike na društvenim mrežama, slati ih dragim osobama te komunicirati mobitelom na bilo kojem mjestu i u bilo kojem trenutku.
hrCroatian